Sidevisninger forrige uke

tirsdag 1. mai 2012

4 måneders reise er over for denne gang....


Nå har jeg vært på reise i 4 måneder, og vender hjem igjen til Bergen by idag 1.Mai. Etter eksamen tilbrakte jeg 10 dager på ferieparadiset Gili-Trawangang. Hadde noen helt fantastiske dager på øyen. Lå for det meste på solsengen og koste meg med en god bok og svømte i det klare og forfriskende havet. Ble også noen joggeturer rundt øyen som er på ca. 7km.

Ellers hadde vi en koselig feiring av May Helen og Christine sin bursdag torsdag. Dagen startet med sykkelrittet Tour de Gili. Mellom etappene hadde vi et slag voellyball, en god lunsj og litt avslapping på strandenJ Dagen ble avsluttet med fellesmiddag der vi koste oss med grillmat og norsk melkesjokoladeJJ

De siste to dagene har vi vært på Kuta, Bali. Her har det blitt litt shopping og mye soling ved bassenget. 

Om en times tid drar vi avgårde til flyplassen der vi har over 20 timers reise foran oss. Onsdag 2.Mai kl 19.15 lander flyet på Flesland:) 

Gleder meg til å se dere alle sammen igjenJJ

Meg og Mari slapper kooser oss i varmen:)
Klar for sykkelrittet Tour de Gili:)
Stranden:)
Volleyball kamp. Sjekk den flotte stilen min:) Ofrer alt for laget:)
Meg og mine gode venninner Salvesen, Åse, Mari og Mayis:)
Meg og Åse utenfor vårt hjem på Gili:)

Etter å ha vært på reise i Asia i 4 hele måneder, der jeg har sett 5 nye land og fått kjennskap til forskjellige kulturer og religioner sitter jeg igjen med mange nye opplevelser, inntrykk og ikke minst 32 nye gode venner. Dette har virkelig vært min livs reise som jeg alltid kommer til å huske:)