Sidevisninger forrige uke

fredag 6. januar 2012

SRI LANKA:):)

Go matte = Hei:):)

Da er vi omsider kommet frem til første stopp som er Sri Lanka etter 3, 5 timers fly fra Kuala Lumpur. Var fremme i hovedstaden Colombo tidlig på morgen. Der ble vi møtt av lærer Trond som skal være med oss på hele Sri Lanka oppholdet og fikk en fin velkomst av to sri lankiske beboere som hadde med seg blomster formet som et smykke til hele gjengen. Spiste frokost på et hotel i nærheten før vi tok buss videre til Unawatuna. Denne turen tok omkring 5 timer. Veldig morsomt med den lokale befolkningen som fikk øye på oss i bussen. Pekte, lo og vinket til oss i ett sett:) Følte oss litt som kongelige der vi satt:) hehe..

Da vi kom frem til Unawatuna spiste vi en god buffe på hotellet vi skal tilbringe 4 dager på.Var ikke plass til alle på dette hotellet så 6 av oss måtte avgårde til et nytt hotel. Standarden her vel ikke helt etter min smak, men venner nok meg til det etter hvert:) Den nyydelige stranden ligger bare 10 meter fra hotellet, så det er jeg veldig fornøyd med:)

Idag våknet vi opp til litt overskyet vær. Spiste en god frokost, før vi gikk i gang med 3 timer forelesning med Sri Lankas historie. Senere idag skal vi på "blind dates" der vi skal spise middag sammen 4 og 4. Deretter skal vi på beach party som blir arrangert på stranden:)

Nå skal vi ned en tur til byen for å kikke litt:) ha det så bra i Norge så lenge:)

Her er vi glad og fornøyd etter å ha kommet frem til første hotel overnatting i Kuala Lumpur:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar